WordPress 3.6 incompatible with MediaAccesss.php

Home Forums WPAlchemy WordPress 3.6 incompatible with MediaAccesss.php

This topic contains 21 replies, has 10 voices, and was last updated by  lapalu 1 year, 2 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)
  • Author
    Posts
  • #2593

    lachie_h
    Participant

    Hi Mate,

    First of all, love the WPAlchemy framework. It’s a massive timesaver.

    Bummed to realise that when I updated to WordPress 3.6 that the MediaAccess helper doesn’t work anymore. More specifically, it reverts to inserting the image into the post editor rather than into the field.

    I think this might have something to do with the fact that the media uploader has been replaced with a new one, but I might completely wrong. Anyway, it’d be fantastic if you could take a look.

    #2594

    lachie_h
    Participant

    Also thought it might be worth noting that if the MediaAccess helper is used with on a custom post with no featured image and no editor field, the media helper will open up as a new page rather than a modal.

    Essentially, I tried to create a new custom post type only using the metabox and found that the MediaAccess helper only works when there is already existing media selection button on the edit page (i.e. the one on the editor or the one on the featured image).

    #2605

    mccawphoto
    Participant

    I am having the same problem. Has anybody figured out how to get this working again?

    #2607

    Brandon
    Participant

    Same here. I’ve had to use the media upload field type from “Advanced Custom Fields” as a work-around for now. I’m a HUGE fan of WPAlchemy. Looking forward to seeing a resolution for this.

    #2614

    alokjain
    Participant

    Latest version of media access library is compatible with WP 3.6, please check here: https://github.com/farinspace/wpalchemy

    #2625

    flabadab
    Participant

    If you’re interested in using the new media manager (WP 3.5) instead of the old thickbox uploader:

    https://github.com/Flabadab/wpalchemy/blob/master/wp-content/wpalchemy/MediaAccess.php

     

    #2626

    sullivandavid
    Participant

    Any word on getting MediaAccess.php fixed for 3.6 and repeating/grouped image meta boxes? The current code in GitHub only works for single image meta boxes. Thanks!

    #2628

    mccawphoto
    Participant

    I used the updated MediaAccess.php found here: https://github.com/farinspace/wpalchemy but it is still using the old thickbox uploader. This is fine actually but when I find an image and click “insert into post” the form field in my metabox is not populated with the image url. Instead it is left blank. Any idea how to fix this?

    #2636

    marlb
    Participant
    #2640

    sullivandavid
    Participant

    @marlb Yes! That works on my sites. Thank you!

    #2643

    marlb
    Participant

    @sullivandavid You’re welcome ;)

    #2647

    alokjain_lucky
    Participant

    @marlb i am getting same issue, but code you have provided did not worked for me, i am using WP 3.6.1, any suggestions please?

    #2649

    marlb
    Participant

    @alokjain_lucky perhaps a conflict with an old version of jQuery used by any of your plugins ?

    #2650

    alokjain_lucky
    Participant

    @marlb thanks for the response.

    I do not have any plugin installed, and jQuery version used  is jQuery v1.10.2

    #2652

    marlb
    Participant

    @alokjain_lucky wich browser do you use ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 22 total)

You must be logged in to reply to this topic.