Issue with types option using custom post type

Home Forums WPAlchemy Issue with types option using custom post type

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  joeljoeljoel 1 year, 2 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #2606

    joeljoeljoel
    Participant

    I’m having an issue registering two meta boxes for a custom post type. I’m using the code below for my two meta boxes. The first meta box is working fine. The second meta box won’t show up on my via_fest custom post type. They only way I can get it to show up, is if I add post to the types option.


    /*
    * Custom Meta Box Functions
    */
    include_once 'res/functions/wpalchemy/MetaBox.php';

    include_once 'res/functions/wpalchemy/MediaAccess.php';

    // Custom Meta Box Specs

    $featured_product_metabox = new WPAlchemy_MetaBox(array
    (
    'id' => '_featured_product_meta',
    'title' => 'Featured Products',
    'types' => array('page', 'via_fest', 'post'),
    'context' => 'normal', // same as above, defaults to "normal"
    'priority' => 'high', // same as above, defaults to "high"
    'prefix' => 'via_',
    'template' => get_stylesheet_directory() . '/res/functions/wpalchemy/featured-product-meta.php',
    'mode' => WPALCHEMY_MODE_EXTRACT
    ));

    $fest_metabox = new WPAlchemy_MetaBox(array
    (
    'id' => '_fest_meta',
    'title' => 'Fest Details',
    'types' => array('via_fest'),
    'context' => 'normal', // same as above, defaults to "normal"
    'priority' => 'high', // same as above, defaults to "high"
    'prefix' => 'via_',
    'template' => get_stylesheet_directory() . '/res/functions/wpalchemy/fest-meta.php',
    'mode' => WPALCHEMY_MODE_EXTRACT
    ));

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.